Nieuwe screen voor hoekramen glas op glas: Panovista

zonwering hoekraam
zonwering hoekraam
zonwering hoekraam
zonwering hoekraam

De Panovista® is een zonwering met doek voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven. De beiden zijden van het systeem worden tegelijk af- op opgerold en zorgen zo voor de gewenste beschaduwing van een leef- of werkruimte, zonder daarbij het zicht op het panorama rond het gebouw te verliezen.

Doordacht design

Bij de ontwikkeling van deze Panovista® werd veel aandacht besteed aan het esthetische aspect en de vlotte integratie. Deze oplossing wordt bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw geïntegreerd. De kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is. Het systeem wordt geleverd met glasvezeldoeken met een zeer hoge zonweringcoëfficiënt. Profielen en doeken zijn in verscheidene kleuren beschikbaar.

De Panovista® is ideaal voor hoekramen glas op glas, met een maximale breedte van 4000 mm aan elke zijde en aan maximale hoogte van 2700 mm. Deze oplossing is dan ook geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Donwload de brochure