Waarom Renson?

Wij geloven dat een gebouw op het ritme van de mensen die erin wonen of werken moet leven.
Evolutie en verandering zijn van alle tijden. Het vraagt passie voor gezond wonen om met die tijden mee te zijn en te blijven innoveren in functie van de verschuivende woonnoden.

Leefcomfort vertrekt bij RENSON® vanuit een brede visie op een globale wereld.
De wereld zoals hij nu is, maar ook de wereld zoals hij zal zijn.
Duurzaamheid is het kenmerk van een klimaatzorg die de tijd en het individu overstijgt.
Maar duurzaamheid gaat uiteraard ook niet voorbij aan de wereld en de mens van vandaag.
RENSON® werkt elke dag verder aan nog meer doordachte, efficiënte en duurzame comfortoplossingen, telkens aangepast aan de situatie. Het zijn oplossingen waarin zowel de bouwindustrie – zij die het moeten doen – als de bewoners – zij die erin gaan wonen – de hand van de meester herkennen.
Voor iets levensnoodzakelijks als gezonde lucht is alleen het beste goed genoeg.
Want alleen van specialisten kan je het beste verwachten.
RENSON® staat al een eeuw lang garant voor levensbelangrijk woon- en werkcomfort.

 

Mission Statement

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Topkwaliteit

Onze continue strenge kwaliteitscontroles moeten ervoor zorgen dat onze producten de beste op de markt zijn. Wij streven naar perfectie op alle niveaus onder het motto:

“Niets is zo perfect dat het niet voor verbetering vatbaar is”.

Paul Renson - CEO

Innovatie

Wij zijn de technologische voortrekker in onze branche. We luisteren naar de markt, anticiperen en komen met uitstekende oplossingen en producten op de markt die mijlpalen zijn in ventilatie en zonweringstechniek. De klantenbehoeften worden door de product managers en het R&D-team vertaald in unieke oplossingen & innoverende producten.

RENSON® werkt daarvoor samen met wetenschappelijke instellingen op wereldniveau, gespecialiseerd in energie-efficiëntie. Wij verzamelen die informatie en voegen gezondheid en comfort toe via onze concepten. In dat opzicht werken we ook nauw samen met collega-bedrijven die een specifieke knowhow hebben en zo bijdragen tot onze totaalconcepten. Een ruime portefeuille van IP (Intellectual Property), bestaande uit diverse patenten en merkbeschermingen vrijwaren onze innovaties voor kopie.

Fair play

Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf en werken met onze klanten en leveranciers op een eerlijke wijze als partners met wederzijds succes als doel. Wij zijn ons bewust van de waarden van de mensen in onze organisatie en communiceren open in een sfeer van vertrouwen.

Service

RENSON® kijkt veel verder dan de creatie & productie van producten. Het engagement van RENSON® is “full service” van begin tot einde. We kunnen een korte levertijd garanderen dankzij onze ruime voorraden en dankzij onze partners die lokaal onze producten afwerken. Wij hechten primordiaal belang aan flexibiliteit in productie & logistiek, de snelste levering en aan eenvoudige montage op de werf."

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare zakenpartner die zijn 100-jarig bestaan mocht vieren.
We gaan bovendien prat op onze financiële gezondheid.
Onze verkoopsorganisatie staat dicht bij de klant, levert professioneel advies en staat garant voor bijzonder vlotte leveringen.