Horizontale zonwering - Topfix®

Over horizontale zonwering

Topfix® & Topfix® Max

Deze horizontale zonwering weert de warmte bij alle horizontale of schuinliggende beglazing. Topfix® is een motorbediende horizontale doekzonwering voorzien van een revolutionaire spantechniek met onze gerenommeerde fixscreen®-technologie. Hierdoor is het mogelijk om de ongeëvenaarde spanning van het doek te bekomen. Dankzij de discrete vormgeving harmoniseert Topfix® perfect met uw woning. Beide systemen laten toe het doek van boven naar beneden af te rollen als omgekeerd, naargelang de esthetiek dit vereist. Volledige verduistering is eveneens realiseerbaar bij binnen- en buitentoepassingen. Met Topfix® Max zijn uiterst grote oppervlaktes mogelijk, tot 30 m2.


Design

RENSON® legt de lat hoog op vlak van design. Met een uitgebreide kleurkeuze voor het doek en de aluminium onderdelen, een discrete integratie in uw gevel en een rimpelloos doek vormt de doekzonwering één geheel met uw woning.

Comfort

Doekzonwering zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat in huis maar voorkomt ook vervelende reflecties of verblinding. Voor extra comfort kan uw doekzonwering volledig geautomatiseerd worden, zo zorgt het systeem steeds voor een optimale temperatuur ook als u niet thuis bent.

Duurzaamheid

Het vernieuwde geleidingssysteem (Smooth technology) zorgt voor een nog betere windresistentie en een uiterst soepele werking van uw doekzonwering. Dankzij een perfecte installatie door een erkend dealer en de beste garantie op de markt geniet u jarenlang van uw zonwering, zonder zorgen.

  • Topfix<sup>®</sup>

Duurzame Fixscreen® ----- resultaat van doordachte technologie & ontwikkeling

RENSON® optimaliseert de producten continue om het comfort, de uitstraling en duurzaamheid naar een steeds hoger niveau te tillen. Druktesten, windtesten en testen op weersbestendigheid garanderen de kwaliteit van een RENSON® Fixscreen®.
De Fixscreen®-technologie in combinatie met de Smooth®-technology resulteert in een extreme windbestendigheid. Dankzij het ingenieuze ritssysteem zit het doek in elke positie windvast. Door de afboording met symmetrische rits langs beide zijden zit het geheel stevig gevat in de ritsgeleiders.
Testen, onder observatie van een onafhankelijk testlabo hebben aangetoond dat de Fixscreen® bestand is tegen windsnelheden tot 130 km/u in gesloten positie. Dit komt overeen met een orkaan van 12 Beaufort. Dit bewijst dat de Fixscreen® de meest windbestendige doekzonwering is.

Uw investering loont

Alle gebruikte materialen zijn van een hoogstaande kwaliteit.
U geniet jarenlang onbezorgd van uw screens. RENSON® garandeert:

  • 5 jaar garantie op alle gebreken die zich voordoen bij normaal gebruik en onderhoud
  • 7 jaar garantie op de Fixscreen®-technologie*
  • 10 jaar garantie op het lakwerk van de aluminium onderdelen

Comfort - Eénvoudige bediening, geruisloze werking.

De bediening van uw screens, comfortabel en eenvoudig

Voor de bediening van uw screens heeft u meerdere opties. U kan kiezen voor een eenvoudige bediening via de schakelaar of u kan de werking van screens automatisch laten verlopen naargelang de zon- of windintensiteit.
Met de Tahoma interface van Somfy® kunt u de Fixscreen® ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorge- programmeerde tijden. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.

Uiterst vloeiende en geruisloze werking

Dankzij de gepatenteerde ‘Smooth Technology’ van RENSON® kent de Fixscreen® een uiterst vloeiende en geruisloze werking van de rits in de ritsgeleiders. De unieke slijtvaste laag in de ritsgeleiders maakt de werking van uw screens extra duurzaam.

Kleurkeuze aluminium

De zichtbare aluminium onderdelen van de doekzonwering (kast, onderlat en zijgeleiders) en structurele zonwering (profielen, lamellen) zijn beschikbaar in geanodiseerd aluminium of in alle standaard RAL kleuren.

Een selectie van de meest courante kleuren:

Bel 9010
Eur 9010
Mat 7016
Mat 7021
Mat 7039
Mat 8019
Mat 9001
Mat 9005
Mat 9006
Mat 9007
Mat 9010
Mat 9016
Ral 7016
Ral 7021
Ral 7030
Ral 7035
Ral 7039
Ral 8019
Ral 9001
Ral 9005
Ral 9007
Ral 9016
Ryd 7M16
Ryd 7M21